Poštovani,
prijavljujete se na natječaj za javne potrebe iz područja zdravstva i socijalne skrbi Istarske županije – Regione Istriana za 2023. godinu. Zahvaljujemo Vam na prijavi i molimo Vas da pažljivo slijedite upute za podnošenje prijavnica.
Prije pristupanja prijavi morate se registrirati. Za to Vam je potrebna e-mail adresa.
Registraciju ćete pokrenuti klikom miša na tekst „Registracija novog korisnika“. U tom trenutku otvara se prozor u kojem ispunjavate korisničke podatke. Upišite korisničko ime i lozinku. Korisničko ime i lozinku sami odabirete pa ih upamtite radi ponovnog ulaska u program prilikom modifikacija prijave, pisanja izvješća ili za sljedeću prijavu. Upišite e-mail adresu na koju ćete zaprimati sve obavijesti o sljedećim radnjama kroz sustav. Zatim upišite osnovne podatke koji se odnose na predlagatelja projekta.
Validaciju prijave učinit ćete tako da znakove koji se pojavljuju u ponuđenoj slici prepišete u odgovarajući prozorčić na kraju obrasca. Ako niste uspjeli prepisati znakove sa slike, kliknite mišem na gumb „Osvježi sliku“. Tada će se unutar slike pojaviti novi znakovi koje morate prepisati u predviđeni prozorčić. Kada ste to učinili kliknite na gumb „Registrirajte se“.
Na e-mail adresu koju ste upisali u korisničkim podacima dobit ćete poruku o aktivaciji Vašeg korisničkog računa. Kliknite na link u dobivenoj poruci i time dovršite registraciju.
Tek tada možete sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom pristupiti prijavi i započeti ispunjavanje obrasca.
Prilikom Vašeg sljedećeg prijavljivanja u sustav potrebno je samo upisati Vaše korisničko ime i lozinku.

Prijava korisnika

 
 
Registracija novog korisnika
Zaboravili ste lozinku?


Upute | Prijava pogreške
© Istarska županija. Sva prava pridržana